Currys csirke édes burgonyával és karfiollal A currys csirke elkészítéséhez nincs szükség különleges összetevőkre. Nézzük, hogy hogyan kell elkészíteni ezt az ízekben gazdag ételt! ... RÉSZLETEK
Cékla receptek - 1. rész Ebben a cikkben különböző céklából készült receptekkel ismerkedhetünk meg. ... RÉSZLETEK
Hogyan csökkentsük a kidobott ételmaradék mennyiségét? Az ételmaradékok kidobása energia- és erőforrás veszteséghez vezet. Nézzük, hogy miért ennyire fontos ez, és hogy mit tehetünk ellene! ... RÉSZLETEK
Hogyan készítsünk fenséges ételt a zöldségmaradékokból? Megmaradt zöldségek, felvágott zöldségdarabok vagy romlásban lévő zöldségek kísértenek a hűtőnkben? Szerintünk vétek eldobni az ételt, és nagyon sokszor a zöldségek nem is romlottak. ... RÉSZLETEK
A maca gyökér - az inkák ősi szuperétele A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Köztudottan segíti az egészséges energiaszint megtartását és évezredeken át az inkák szuperétele volt.... RÉSZLETEK
Lazacos kókuszleves A legjobb ebben a levesben az, hogy nem kell semmi mást enni vele, a lazac és a zöldségek önmagukban teljes ételek, laktatóak. ... RÉSZLETEK
Kesu fa és kesudió nevelése A kesuk homokos talajban érzik magukat a legjobban. Mint tudjuk, a homokos talaj nem tartja a vizet, és általában nem is termékeny, ezek a fák mégis jól fognak fejlődni benne minden különösebb gondozás nélkül. ... RÉSZLETEK
Borsos-levendulás marhahús Ez egy újabb ízletes hús, ami biztosan mindenkinek ízleni fog. Különlegessége a levendula érdekes ízében rejlik, amit nem használunk gyakran a konyhában. Nézzük, hogy hogyan kell elkészíteni ezt a levendulával ízesített húst! ... RÉSZLETEK
Hogyan használhatjuk fel a sokoldalú levendulát? - 1. rész A levendula egy hihetetlenül sokoldalú fűszernövény. Az éttermekben kezd visszatérni az ehető virágok használata úgy a díszítés, mint az ízesítés terén. Ezen kívűl viszont még sok más területen is használják a levendulát. Nézzük meg, hogy milyen felhasználási módjai vannak még! ... RÉSZLETEK
Citromos-áfonyás kalács Azok, akik szeretnek reggelire édességet enni, azok néha leválthatják a zabpehelyt, mondjuk citromos-áfonyás kalácsra. A kalács tele van édes áfonya darabokkal, és ha sütés után azonnal bekenjük citromos glazúrral, nem csak az aromáját veszi át, hanem meg is puhul. ... RÉSZLETEK
Mit kell tudni a császárpingvinről? Elég ránézni egy kis totyogós pingvinre ahhoz, hogy azonnal mosolyora húzódjon a szád. Az alábbi cikkben a császárpingvinről tudhatsz meg néhány információt. RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK