Ünnepi menü újrahasznosítva Nem jött el a vendég, túl sokat főztél az ünnepekre, vagy nem volt éhes a család? Pár tipp és ötlet, hogy mit is készíthetsz a megmaradt ünnepi finomságokból, alapanyagokból. ... RÉSZLETEK
Lássuk, mire kell figyelni az étkezéseknél? Ételeink korszerű megválasztása és elkészítési módja az év minden napján fontos. A nyári időszak azonban különösen változatos táplálkozási lehetőségeket nyújt, hiszen a zöldségek és gyümölcsök legnagyobb választéka ezekben a hónapokban érhető el. ... RÉSZLETEK
Spárgával töltött lepényhal: Kaldeneker kitálal - videórecept A spárgával töltött lepényhal fenséges eledel és még egészséges is - állítja Kaldeneker György, tévészakács; márpedig ő csak tudja. ... RÉSZLETEK
Miben más a spanyol sonka, mint a mienk? És hogyan tároljuk a sonkát? A spanyolok számára a sonka nem egyszerűen étel, hanem a kultúra része, ugyanúgy beszédtéma az asztali társalgásnál, mint nálunk a bor. Illik véleményt mondani róla, felismerni a különbségeket, megbírálni. ... RÉSZLETEK
Kiskutya védőoltása: milyen oltások kellenek egy kölyökkutyának? A kutyusok immunrendszere nincs felkészülve a nagyvárosokban felerősödött fertőzőképességű vírusokra, baktériumokra, azért szükséges rendszeres oltásuk. RÉSZLETEK
Hogyan kommunikálnak a lovak? A lovaknak nem beszélnek. Tapintás, szaglás, testbeszéd és vicces hangok útján kommunikálnak az emberekkel és más lovakkal. RÉSZLETEK
Amit a drótszőrű magyar vizsláról tudni kell A fajtát a rövidszőrű magyar vizsla és a drótszőrű német vizsla keresztezéséből hozták lére, szigorú szelekció mellett. RÉSZLETEK