-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A Károlyi-saláta elkészítése - 4 személyre
A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk, és kockákra vágjuk. A kicsumázott zöldpaprikát, a meghámozott kovászos uborkát és a megtisztított főtt tojásokat karikákra szelve, a lehéjazott paradicsomot kockákra vágva, majd a leveleire szedett, jól megmosott és megszikkasztott, felmetélt fejes salátát a burgonyával összekeverjük. A majonézt a tejföllel, a citromlével, a sóval meg az őrölt borssal simára keverjük, és a salátára öntjük. Óvatosan összekeverjük, 15-20 percig állni hagyjuk, majd finomra vágott petrezselyemmel mehintve tálaljuk.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 20. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.