-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Elkészítésük hasonló a méznyalóka készítéséhez, amikor a mézet gyakorlatilag megszilárdítjuk. Itt azonban a méz mellett gyömbért, szegfűszeget és citromot is tartalmaz az alapanyag.
Hozzávalók: 1 csésze cukor, 1/2 csésze víz, 1 evőkanál citromlé, 1 evőkanál méz, 1/2 teáskanál őrölt gyömbér, 1/4 teáskanál őrölt szegfűszeg.
Lábasban melegítsük össze a hozzávalókat, amikor elkezd sűrűsödni keverjük hozzá a nagyon apróra vágott friss, vagy porrá őrölt szárított gyógynövényeket és összekeverésüket követően pöttyözzük rá egy sütőpapírra.
Ha megszáradtak, kis keményítővel hintsük be annak érdekében, hogy ne tapadjanak össze, majd légmentesen lezárva tároljuk a kész cukorkákat! Mielőtt a sütőpapíron megszilárdul a pasztilla fogpiszkálót, vagy hurkapálcát téve bele nyalóka lesz a pasztillából…
A képek forrása: https://helloglow.co
Herbáció, a népi gyógyreceptek magazinja
Herbáció a népi gyógyreceptek magazinja. Keresse az újságárusoknál!
www.herbacio.hu