Hogyan készül a patisszonos halfasírt? A patisszonos fasírt hozzávalói: 30 dkg lebőrözött, ledarált halhús, 30 dkg zsenge, lereszelt patisszon, 2 tojás, zsemlemorzsa, só, bors, olaj. ... RÉSZLETEK
Jön a meleg - készítsünk sárgadinnyés vanília fagylaltot! A sárgadinnyés vanília fagylalt elkészítéséhez, ahogy a neve is mutatja, csak sárgadinnyére és fagylaltra van szükségünk. A fagylalt márkáját mindenki saját maga igényeinek megfelelően válassza ki. ... RÉSZLETEK
Olcsóbb a brokkoli! A sajtos-tepsis brokkoli hozzávalói: 1 kg brokkoli, 500 ml tej, 1 kanál liszt, 1 tojássárgája, 1 kisebb fej foghagyma, 200 g vékony szeletekre vágott pikáns sajt (Gouda, Esrom, Caverna), 1 kanál margarin, 1 kanál olívaolaj, só, bors ízlés szerint. ... RÉSZLETEK
Itt a pünkösd, készítsünk kalácsot! A pünkösdi kalács hozzávalói: 1 kg liszt, fél liter tej vagy zsendice, csipet só, 2-3 dkg élesztő, 10-15 dkg cukor, 8-10 dkg margarin és 40 dkg cukrozott juhtúró. ... RÉSZLETEK
Brassói rakott káposzta A brassói rakott káposzta hozzávalói: 75 dkg savanyúkáposzta, 50 dkg sertés lapocka, 1 csokor kapor, 1 dl ketchup, só, bors, csombor, 3 dl tejföl, 1 fej vöröshagyma, kevés olaj. ... RÉSZLETEK
Egyre olcsóbb a szamóca - készítsünk szamócalekvárt! A szamócalekvár hozzávalói: 2 kg szamóca (vagy eper), 1,2 kg cukor, 1 citrom leve, 1-2 késhegynyi szalicil.... RÉSZLETEK
Borjú karaj tejfölös újburgonyával A borjú karaj tejfölös újburgonya hozzávalói: borjú karaj, újburgonya, tejföl, 2 hagyma, liszt, kapor, só.... RÉSZLETEK
Hogyan készül a spenótos sajtszuflé? A spenótos szajtszuflé hozzávalói: 200 g reszelt sajt, 500 g kenyér, 50 g vaj, 4 tojás, 1/2 csésze tej, 1 kg spenót, só.... RÉSZLETEK
Sajtos-sonkás spárga recept A sajtos-sonkás spárga hozzávalói: 1 kg spárga, 1 evőkanál só, 4 evőkanál vaj, 1 teáskanál cukor, 1 evőkanál liszt, 1/4 teáskanál fehérbors, 1 evőkanál apróra, vágott petrezselyem, 200 g főtt sonka, 75 g gouda sajt.... RÉSZLETEK
A sütőtökös-almás rizspuding receptje A sütőtökös-almás rizspuding hozzávalói: 1 csésze rizs, 3 csésze tej, 5-6 evőkanál cukor, 1 csésze kockára vágott alma, 1 csésze kockára vágott sütőtök, 1 evőkanál vaj, vanília aroma, fahéj, 3 tojás, 100 ml tejföl, 1-2 evőkanál méz, mazsola. ... RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK
A nyúltartás téli szabályai - így gondozd télen a kedvencedet Mit tehetünk azért, hogy kis kedvencünk télen is jól érezze magát? Hogyan lehet már most felkészülni? RÉSZLETEK