Borjú karaj tejfölös újburgonyával

Borjú karaj tejfölös újburgonyával
A borjú karaj tejfölös újburgonya hozzávalói: borjú karaj, újburgonya, tejföl, 2 hagyma, liszt, kapor, só.

Elkészítése

 

A burgonyát megtisztítjuk és főni tesszük. Hagymát apróra vágva párolni teszünk, belerakjuk a lisztet és öntünk rá egy kis burgonya levet. Egy kis só és jöhet a tejföl és a kapor. Ez lesz a szósz amit a burgonyéra fogunk rakni. A húst grillen megsütjük, potyolás és fűszerezés nálkül. 1,5-2 cm vastak szeletekre kell vágni és így jól átsül és finom zamatos lessz.

 

Piaci árak - 18. hét


Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

 

belfoldi-18

kuldoldi-18

karfiol

ujburgonya

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.

értékelés