-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A sajtos-sonkás spárga elkészítése
Megtisztítjuk a spárgát, és levágjuk a végét. A héját és a levágott végeket főzzük egy liter vízben tíz percig, majd tegyük egy konyharuhába, és ha kicsit kihűlt, csavarjuk jól ki.
A spárgát, sót, 1 evőkanál vajat és a cukrot együtt felforraljuk. A spárgát egymás után három adagban, egyenként öt percig főzzük, majd csorgassuk le róla a vizet. 3 evőkanál vajat megolvasztunk, és belekeverjük a lisztet, hozzáöntünk kb. 4 dl spárgalét és mártássá főzzük.
A spárgát beletesszük egy jénai edénybe, és ráöntjük a mártást. Megszórjuk borssal, petrezselymmel, apróra vágott sonkával és reszelt sajttal. A sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad.
Piaci árak - 16. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.