Málnás finomság mascarponéval
Hozzávalók 4 adaghoz: 300g zsírszegény görög joghurt, 85g zsírszegény, könnyű krémsajt (pl. mascarpone), 2 lime kicsavart leve, 45g gabonapehely, 2 ek. porcukor, 125g málna.

A málnás desszert elkészítése

 

Tegye a joghurtot, a krémsajtot, a lime levét egy tálba, és alaposan keverje el. Ezután finoman keverje hozzá a gabonapehelyhez és a porcukorhoz, és adagolja 2 pohárba. Mindegyiket díszítse málnával.

 

Piaci árak - 26. hét


Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

belfoldi-26

kulfoldi-26

malna

zoldbab

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.

értékelés