-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Készítsünk kovászos uborkát fokhagymával
A kaprot helyezzük a befőttes üveg aljára, majd vágjuk le az uborkák végeit, hosszában szeljük négybe őket, végül helyezzük az üveg alján lévő kaporra. Ezt követően öntsük fel sós vízzel (langyos-meleg vizet használjunk), és tegyük rá a fokhagymát és a megpirított kenyeret. Az üvegeket takarjuk le, majd pedig 3-4 napig hagyjuk savanyodni. Amikor elkészült, szűrjük le. Ezután az uborkát hideg helyen tároljuk (hideg kamrában, esetleg hűtőszekrényben), hogy íze tovább finom maradjon.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 17. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.