-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A fűszeres rizsgolyó elkészítésének receptje:
Hozzávalók tetszés szerinti mennyiségben:
-
- sárgarépa
- fokhagyma
- gyömbér
- rizs
- só
- bors
- szezámmag
- kukorica
Vágjuk a zöldségeket olyan finomra, amilyenre csak lehet. A gombákat nagyobbra vághatjuk, mert úgyis összezaugorodnak, amikor megfőnek. Egy serpenyőben melegítsünk egy kis olajat. Tegyük bele a felaprított zöldségeket, majd dínszteljük meg őket. Amikor már kezdenek megpuhulni, akkor adjunk hozzá egy kevés csirkehúslevest (kockából is tökéletes főzni, elég 1dl belőle. Azért kell, hogy tompítsa a sárgarépa ízét). Sózzuk, borsozzuk és hagyjuk, hogy a zöldségek megfőjjenek. Egy külön edényben a szokásos módon főzzük meg a rizst. Amint kész, és kihűlt, keverjük össze az aprított zöldségekkel, majd formázzunk belőle apró golyókat.
Nagyon ízletes és különleges köret, de magában is fogyasztható.