-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Diós haboslepény receptje:
Ezután vágjuk két egyenlő részre a tésztát, majd 1/2 cm vastagra nyújtsuk ki őket. Az egyik kinyújtott lapot tegyük tepsibe, és kenjük meg töltelékkel.
A diós haboslepény tölteléke:
17 dkg darált diót összevegyítünk 12 dkg vaníliás cukorral, 3 tojássárgájával, és 4 evőkanál tejföllel. Jól összekeverjük, azután a tésztára kenjük.
A tészta másik felét tegyük rá a töltelék tetejére, és hagyjuk kelni 1 órát. Ezután 6 tojásfehérjéből kemény habot verünk, 25 dkg porcukrot kanállal gyorsan hozzákeverünk, és a habot egyenletesen a tészta tetejére kenjük, és apróra vágott dióval vagy mazsolával meghintjük. Előmelegített sütőben 160 C-on megsütjük. Amint megsült, langyosra hűtjük és kockákra szeleteljük.