-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Néhány tanács:
1. Dörzsöld be a tenyered egy kevés kukoricaliszttel, amennyiben a máz frissen készült. Ha ez már megszáradt, kihagyhatod ezt a lépést
2. Jól mosd meg a konyhai kenőtollat és rázogasd le róla a felesleges vizet. Kend át a cukormázas dísz alját a nedves tollal. Ha a krém frissen készült kihagyhatod ezt a lépést, mert a friss vajkrém már önmagában is ragadós.
3. Nyomkodd rá a cukormázas dekoráció nedves alját a bevonatra. Ha a dísz nehéz vagy terjedelmes, rögzítsd úgy, hogy friss krémből készült virágokat helyezel köré. A laposabb cukormázas díszeket kukoricalisztes kezeddel nyomkodd finoman a krémbe,míg szilárdan nem áll.
Megjegyzések:
Kerüld el, hogy belenyomd a körmeid vagy az ékszereid a cukormázas díszítésbe, mert ennek nyomait nehéz eltüntetni. Gyakran ezeket a dekorációkat, mint például a cukormázas rózsákat előre meg kell szárítani, mert így jobban megtartják formájukat. Nem kell elfogyasztani őket, mert kellemetlen az ízűek.