-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)
Mángold: A kifejlett levelekit júliustól az őszi fagyokig folyamatosan lehet szedni, a mángold nyelét és főerét spárga módján készítő el.
Radicchio: levelei nyersen salátadíszként funcionál, de a mediterrán konyhában gyakran pizzára vagy pitébe rejtik leveleit.
Édeskömény: ideális köret halakhoz
Articsóka: Párolva, sütve, hideg salátaként, előételként, mártással, pizza feltéteként is fogyasztható.
Zeller: szár zeller frissen, gumóját sütve-rátva-főzve ehetjük, kinek hogy szimpatikus.
Gyermekláncfű: íze nyersen enyhén savanykás, de Wokban pirítva fogyaszthatóvá varázsolható. Gyermekláncfű, mint gyógynövény
Jégcsapretek: Ázsiában szívesen fogyasztják nyersen, apró kockákra vagy vékony szeletekre vágva, sós pácban vagy szójaszósszal, de gyakran párolják, levesbe főzik vagy tengeri ételek mellé kínált szószba is keverik. Jégcsapretek, a fagyos csemege
A videót a LIONS Média készítette Kaldeneker György közreműködésével.