-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A kenyérsütéshez nem kell kenyérsütőgép, csak egy kis bátorság, hogy hozzáfogjunk.
Kaldeneker György olívaolajos laposkenyeret (focaccia) készít, napon szárított paradicsommal és rozmaringgal.Lássuk!
(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)
Rozmaringos aszalt paradicsomos mediterrán kenyér
Hozzávalók:
-
50 dkg búzaliszt
-
1 csomag szárított élesztő
-
2 teáskanál só
-
2 teáskanál cukor
-
3 dl víz
-
1,5 dl olívaolaj
-
1 szál rozmaring
-
7-8 szem aszaltparadicsom
Még több recept: www.kaldeneker.hu
értékelés