-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet márciusban indította el a Talajtól a Tányérig kommunikációs kampányát, amely a biogazdálkodást és bioélelmiszer-fogyasztást népszerűsíti. Az öthónapos on-line közösségi akciónk célja, hogy hitelesen, szakmai alapokon, ugyanakkor érthetően mutassuk be a hazai fenntartható élelmiszer-termelést, reflektorfénybe helyezve a biogazdákat és az ökológiai innovációt.
Az idei év augusztus 26-án, Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban tartjuk meg a kampányt lezáró családi rendezvényünket, a „Nagy Lecsót”, ahol együtt ünnepelhetjük a 'bio-t' egy közös főzés keretében.
Ezzel egy napon és egy helyszínen rendezzük meg az on-farm kutatói hálózatunk méhészeti ágának ökológiai szövetkezet alapító ülését. Az on-farm kutatói hálózat méhészeti ágában elsősorban káros szermaradványoktól mentes, fenntartható méhegészségügyi és termelési technológiákat kutatunk. A hálózatban együttműködő, évről évre sokasodó, jelenleg 100 termelő méhészet vesz részt. A közös munka és az összefogás eredményességét szövetkezeti formában kívánják tovább erősíteni.
Az események fővédnöke, Dr. Nagy István agrárminiszter.
Helyszín: Domonyvölgy, Lázár Lovaspark
Időpont: 2018. augusztus 26.
A Nagy Lecsón szőlészeti, szántóföldi, kertészeti és méhészeti kutatási ágazatainkból mutatunk be hiteles hazai termelőket, megismertetjük a biogazdálkodásban rejlő gyümölcsöző lehetőségeket és az ÖMKi által végzett ökológiai innováció legfrissebb eredményeit. Az egész napos program házigazda szerepét Ivancsics Ilona, művészeti vezető látja el. Az esemény fénypontja, a Nagy Lecsófőzés, ahol a Bocuse d’Or nyertes séfpáros, Szulló Szabina és Széll Tamás, valamint a Zizi kalandjai vegán gasztroblog szerzője, Nagy Zita gondoskodik az ínycsiklandó ebéd elkészítéséről. Dr. Andrási Nóra, a Nóri mindenmentes konyhája blog szerzője és Nagy Réka, az Ökoanyu is a résztvevők között lesz.
Az esemény programja letölthető innen.
A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött: REGISZTRÁCIÓ
Jegyárak:
- Elővételes felnőtt jegy: 4200 Ft/db
- Gyermekjegy: 3200 Ft/db
- Paradicsom Szépségverseny résztvevői jegy: 3400 Ft/db
Kóstoljunk bele együtt a hazai fenntartható agrárium sokszínűségébe!