-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A negyedik Pálinka- és Kolbászfesztiválnak idén is a főváros talán legszebb helyszíne, a Budai Várnegyed ad otthont, ahol október 7-10 között igazi gasztronómiai legekkel találkozhatunk:
Magyarország legnagyszerűbb mesterei és főzdéi vonultatják föl legfinomabb pálinkájukat, kedvünkre kóstolhatunk a legismertebb olasz törköly- és szőlőpárlatokból, a grappákból, a legízletesebb kolbászokból válogathatunk és a legkülönlegesebb és legínycsiklandóbb kulináris élvezetekből szemezgethetünk.
Olaszország, mint a Pálinkafesztivál idei meghívottja bemutatkozik leghíresebb párlatával. Ráadásul az itáliai törköly- és szőlőpálinka világába egy igazi gasztronómiai szakértő, Gianni avatja be az érdeklődőket, aki elfogadta a szervezők felkérését, és a Várban felállított olasz „negyedben” házigazdaként fogadja a vendégeket, illetve árulja el a grappa készítésének titkát, és tart beszámolót az olasz pálinkázási szokásokról.
A magyar pálinkakészítők közül mintegy 20 főzde képviseli magát és közel 10 kolbászos stand állít ki a rendezvényen. A fenséges ízekhez minőségi zenei kínálat is párosul!
A fesztivál látogatói először kóstolhatnak az idei termésből készült pálinkákból, kedvükre iszogathatnak a legnépszerűbb mézes különlegességekből, és az egyre kedveltebb pálinkakoktélokból.
A szervezők ezúttal is szeretnék felhívni a figyelmet a hungarikumok igazi értékére, a hagyományőrzés fontosságára, és persze nem utolsó szempont az sem, hogy minél több külföldi és belföldi látogató megismerje a magyar pálinka - és kolbászkülönlegességeket.