-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A gombás-vöröshagymás palacsinta elkészítése
- Megszitáljuk a lisztet egy tálba, majd sorra hozzáadjuk a felvert tojásokat, a tejet, az olajat és a sót. Addig kavarjuk még egy homogén masszát kapunk, majd 30 percig hűvös helyen tároljuk.
- Elkészítjük a tölteléket: megtisztítjuk a hagymát és karikákra vágjuk. Megtisztítjuk és megmossuk a gombát, majd apró szeletkékre vágjuk.
- A boros-cukros olajban mindent jól megpárolunk. Mikor a gombából keletkezett lé teljesen elpárolgott, megszórjuk az apróra vágott kaporral, sóval és borssal. Hagyjuk kihűlni.
- A hidegen tárolt masszából palacsintát sütünk és megtöltjük a gombás töltelékkel.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 35. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés