-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Sajtfelfújt elkészítése:
Hozzávalók:
-
- 4dkg liszt
- élesztő
- 4 dl tej
- 4 tojás
- 15 dkg reszelt ementáli sajt
Olvasszunk fel 4 dkg vajat egy serpenyőben. Gyorsan, folyamatosan keverjünk el benne 4 dkg lisztet és egy csipetnyi élesztőt, és pirítsuk rózsaszínűre. A tűzről levéve, folytonos kevergetés mellett adjunk hozzá 4 dl tejet. Tegyük vissza a tűzre, és tovább kevergetve forraljuk ki. Hagyjuk kissé hűlni, így tegyük bele 4 tojás sárgáját és 10-15 dkg reszelt ementáli sajtot. Sózzuk, és ízesítsük reszelt szerecsendióval. A tojások fehérjét verjük kemény habbá, és óvatosan adjuk a sajtos masszához. Az egészet öntsük kivajazott, mély tűzálló tálba és előmelegített, 180 C-os sütőben 40-50 percig süssük tűpróbáig. Melegen szeleteljük fel, de fogyasztásra hidegen-melegen egyaránt jó.