-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók:
- 1,5 kg burgonya
- 3 kanál vaj
- 1 kanál olívaolaj
- fűszerek
- fazékserpenyő
A serpenyős sültkrumpli elkészítése:
1. Tedd a megtisztított, és hasábokra szelt burgonyát egy nagy fazék sós vízbe, és főzd kb. 12 percen át.
2. Szűrd le és hagyd kihűlni.
3. Közepes tűzön, egy nagyobb serpenyőben, forrósíts fel 2 kanál vajat és az olívaolajat. Öntsd bele a főtt burgonyadarabokat, és süsd aranysárgára, 18 percen át. Időnként, finoman meg kell forgatni. Az első 9 perc eltelte után, hozzá kell adni még egy kanál vajat, és tetszés szerint fűszerezni.
4. Melegen tálaljuk! Kiváló ketchuppal elszemezgetve is.
Tippek:
- A 2. lépésig, a krumplit előző nap is elkészítheted. A leszűrt és kihűlt burgonyát felhasználásáig le kell fedni.
- A krumpli kiválóan illik a pirított hagymához, húsokhoz, grillezett zöldségekhez.
értékelés