-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Céklás brownie
Hozzávalók:
- 250 g vaj
- 250 g étcsokoládé (70% kakaótartalmú)
- 3 tojás
- 250 g cukor
- 150 g liszt
- 1 tk sütőpor
- csipetnyi só
- 250 g főtt, lereszelt cékla
Fözzük meg a céklát, hámozzuk és reszeljük le. Olvasszuk össze a vajat a csokoládéval, majd egy másik edényben habverővel keverjük simára a tojásokat a cukorral. Keverjük össze a kettőt, majd szitáljuk a csokis keverékhez a sütőporos lisztet. Végül mehet bele a cékla, de ne keverjük hosszan, mert akkor kemény lesz a brownie.
A keveréket öntsük az előre kivajazott lapos tepsibe, simítsuk el spatulával, majd előmelegített sütőben, 180 fokon süssük 20-25 percig. Akkor van kész, ha a tésztánk közepébe szúrt villára csak néhány szem morzsa tapad.
Egészségünkre!
Még több izgalmas CÉKLÁS RECEPT
értékelés