-
Programmatic specialista
-
Autószerelő
-
Eladó, szabász
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kisgyermeknevelő gondozó
-
Sofőr
-
Pincér
-
Épületkarbantartó munkatárs
2023. 10. 27
-
Pék - Kemencés
2023. 10. 27
-
Összeszerelő pozíció 2 műszakban Kunszentmiklóson
2023. 10. 27
-
Gépkezelő munkatárs (Szeged)
2023. 10. 27
-
Karbantartás támogató technikus
2023. 10. 27
-
Szállodai Karbantartó / Villanyszerelő
2023. 10. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A borleves elkészítése:
Hozzávalók:
4dl fehér bor
3 tojás
8 dkg cukor
reszelt citromhéj
2 dl meleg víz
A három tojássárgáját 8 dkg cukorral habosra keverünk. Adunk hozzá reszelt citromhéjat, majd a 4 dl borral és a 2dl meleg vízzel felengedjük. Lassú tűzön addig keverjük egy habverővel, amíg fel nem fő. Ha felfőtt, hideg vízbe állítjuk, és megvárjuk amíg kihül. Leginkább hűtve tálaljuk, de melegen is kiváló. Tejszínnel tálaljuk.
értékelés