Stagnál a vilmoskörte ára ősszel A 2007-es árakhoz képest pár forinttal olcsóbban kapható idén a vilmoskörte. Az elkövetkező hetekben drágulás nem várható. Piaci árles 2008. szeptember elején. ... RÉSZLETEK
Szilvaszezon 2008: negyvenet a gazdának, kétszázért a vevőnek? A szilváért a jó termés ellenére mindössze 40 forintos árat kínálnak a nagykereskedők, miközben 200 forint körüli áron lehet hozzájutni a piacokon. Piaci árles 2008. augusztus közepén. ... RÉSZLETEK
Tavaszi borjúragu: Kaldeneker kitálal - videórecept A borjú húsa több vizet és fehérjét, de kevesebb zsiradékot tartalmaz, ezért íze finomabb, egészségesebb, mint a felnőtt marháé. Friss zöldségekkel és fűszernövényekkel ideálisan párosítható. ... RÉSZLETEK
Az őszibarack most olcsóbb a nagybanin Az őszibarack ára a mélypont felé közelít. Elérkezett az befőttkészítés ideje. Piaci árles 2008. augusztus elején. ... RÉSZLETEK
Lássuk, mire kell figyelni az étkezéseknél? Ételeink korszerű megválasztása és elkészítési módja az év minden napján fontos. A nyári időszak azonban különösen változatos táplálkozási lehetőségeket nyújt, hiszen a zöldségek és gyümölcsök legnagyobb választéka ezekben a hónapokban érhető el. ... RÉSZLETEK
Csökken az ára a zöldbabnak: receptet ajánlunk Az előző évekhez hasonlóan most kezdett zuhanni a zöldbab ára. Gorgonzola sajttal egyenesen isteni. Piaci árles 2008. július elején. ... RÉSZLETEK
Magasról gurul a málna ára Tanulj meg málnát termeszteni és gyümölcsöt feldolgozni az édenkert.hu magazinból! Piaci árles 2008. június 3. hetében. ... RÉSZLETEK
Spenótos szépia: Kaldeneker kitálal - videórecept Mediterrán tengerparti fíling: bébi szépia - magyarul - tintahal a terítéken. Kaldeneker György bemutatja, hogyan lesz a tízlábú tengeri herkentyűből ínyenc vacsora. ... RÉSZLETEK
Eljött az egresmártás ideje Az idei egres, más néven köszméte megjelent a hazai piacokon. Ára az elmúlt évekhez képest alig változott. Piaci árles 2008. június közepén. ... RÉSZLETEK
Zöldséges báránycsülök: Kaldeneker kitálal - videórecept Ha már a csülök puhulni kezd, tegyünk a párolóléhez csíkokra vágott sárgarépát, karalábét, cukkínit, paprikát, kanalazzunk rá a fokhagymás paradicsomszószból, fedjük le és pároljuk még tíz percig. ... RÉSZLETEK
Mit kell tudni a császárpingvinről? Elég ránézni egy kis totyogós pingvinre ahhoz, hogy azonnal mosolyora húzódjon a szád. Az alábbi cikkben a császárpingvinről tudhatsz meg néhány információt. RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK