Aszalt paradicsomos mediterrán kenyér A frissen sülő kenyér illatánál nincs csodálatosabb dolog - állítja Kaldeneker György, tévészakács; márpedig ő csak tudja. ... RÉSZLETEK
Receptbiznisz: drága lehet az otthoni főzőcskézés A magyar receptek és konyhaművészeti értékek alkotói jogainak védelmére új érdekképviseleti szervet hoztak létre Culinaris Hungaricus néven - tudta meg az édenkert.hu riportere a bemutatkozó sajtótájékoztatón. ... RÉSZLETEK
Miben más a spanyol sonka, mint a mienk? És hogyan tároljuk a sonkát? A spanyolok számára a sonka nem egyszerűen étel, hanem a kultúra része, ugyanúgy beszédtéma az asztali társalgásnál, mint nálunk a bor. Illik véleményt mondani róla, felismerni a különbségeket, megbírálni. ... RÉSZLETEK
Minek örülnek húsvétkor a cicák és a kutyák? A húsvéti szezonban egész nap serényen készülünk a családi lakomákra, nagy gonddal állítjuk össze a gyerekek ajándékcsomagjait, és feltérképezzük a csokitojások legjobb rejtekhelyeit. A lázas készülődések közepette hajlamosak vagyunk megfeledkezni körülöttünk sündörgő kedvenceinkről... RÉSZLETEK
Itt a tavasz, építsünk tavat a kertünkbe! A tavak alapjának építőanyaga lehet fólia vagy előre gyártott, műanyag medence is. Mindkettővel szabálytalan formájú, természetes hatású tavakat lehet kialakítani. RÉSZLETEK
Magyar vizsla, imádnivaló kutya A magyar vizsla kutyafajtát nem lehet „csak” kedvelni – csak rajongani lehet érte. Hiszen a vizsla is imádattal csüng gazdáján. RÉSZLETEK