Hogyan készítsünk zöld levest? A lúgosító ételek a reneszánszukat élik mostanában. Nem diétás megfontolásból, de annak is beillő levesfinomságot ajánlunk a levesek, és a zöldségek kedvelőinek. ... RÉSZLETEK
Jóska! Most olcsó a sóska! - Piaci árak Készítsünk Sóska főzeléket: 1 kg sóska, 6 dg vaj, 4 dkg liszt, 2 dl tejföl, 4 dg (vaníliás is) cukor, só. Elkészítése: A bő vízben megmosott sóskát lecsorgatjuk és 6 dkg vajon megpároljuk. Meghintjük liszttel, elkeverjük, és miután 1-2 deci vízzel, vagy tejet öntöttünk hozzá, felfőzzük. Tejföllel, sóval és cukorral ízesítve tálaljuk. ... RÉSZLETEK
Mit kell tudni a császárpingvinről? Elég ránézni egy kis totyogós pingvinre ahhoz, hogy azonnal mosolyora húzódjon a szád. Az alábbi cikkben a császárpingvinről tudhatsz meg néhány információt. RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK