Miért érdemes várnunk a kajszi metszésével pirosbimbós állapotig? A kajszi fagyérzékenysége alapvetően déli származására vezethető vissza, de emellett még más tényezők is szerepet játszhatnak benne. Metszésével érdemes várnunk. ... RÉSZLETEK
Gyümölcsaszalás: mit, mikor és hogyan? Aszaljunk gyümölcsöt! Ez az egyik legősibb élelmiszertartósítási módszer, csak meleg és napfény szükséges hozzá. Így természetes és egészséges szárított gyümölcsöt fogyaszthatunk!... RÉSZLETEK
Az intenzív cseresznyeültetvények hamar termőre fordulnak Az intenzív cseresznye-ültetvények előnyei sok termesztő fantáziáját megmozgatják. ... RÉSZLETEK
SX-orsó koronaforma az intenzív almatermesztésben A könnyebb kezelhetőség és gazdaságosabb termesztés érdekében alakították ki az SX-orsó koronát Franciaországban. ... RÉSZLETEK