Vargányás tészta: Kaldeneker kitálal - videórecept Az egyik legkedveltebb csemegegombából a vargányából készít Kaldeneker György egyszerű, de annál ízletessebb fogást. ... RÉSZLETEK
Avokádós ráksaláta: Kaldeneker kitálal - videórecept A salátához vágjuk kétfelé az avokádót, vegyük ki a magját, kanalazzuk ki a húsát. Tegyük hozzá a rákhúst, tegyük rá a majonézt, a mustárt és a joghurtot. ... RÉSZLETEK
Aszalt paradicsomos mediterrán kenyér A frissen sülő kenyér illatánál nincs csodálatosabb dolog - állítja Kaldeneker György, tévészakács; márpedig ő csak tudja. ... RÉSZLETEK
Tévészakácsunk az MTV helyett az interneten főz Kaldeneker György médiaszakács és Borbély László színész nemrég gondoltak egyet és kisütötték Stáhl konyháját Gálvölgyivel töltve. ... RÉSZLETEK
Miben más a spanyol sonka, mint a mienk? És hogyan tároljuk a sonkát? A spanyolok számára a sonka nem egyszerűen étel, hanem a kultúra része, ugyanúgy beszédtéma az asztali társalgásnál, mint nálunk a bor. Illik véleményt mondani róla, felismerni a különbségeket, megbírálni. ... RÉSZLETEK
Salátaszótár: a fejes saláta egzotikus rokonai Valószínűleg a fejes saláta és néhány trópusi papagájfaj keresztezéséből születtek a most következő saláták. Színük és ízük ugyanis erre utal. ... RÉSZLETEK
Mit kell tudni a császárpingvinről? Elég ránézni egy kis totyogós pingvinre ahhoz, hogy azonnal mosolyora húzódjon a szád. Az alábbi cikkben a császárpingvinről tudhatsz meg néhány információt. RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK