Hogyan készítsünk ételízesítőt? Otthon is készíthetünk finom ételízesítőket. Ezeknek nagy előnye, hogy biztosan nincs bennük tartósítószer és ízlésünk szerint módosíthatjuk benne az arányokat is.... RÉSZLETEK
Borral készült ételek - Borleves Borral rengeteg finomság készíthető. Használjuk pácoláshoz, főzéshez, desszertek készítéséhez. És a koktélokat még nem is említettük, mert sorozatunkban a legnépszerűbb és legfinomabb borral készült étkeket vesszük sorra. Kedvcsinálónak a kulináris élvezetekhez Woody Allen megjegyzése: "Szeretek borral főzni. Néha az ételbe is teszek..." ... RÉSZLETEK
Csipkebogyó Fesztivál Szarvaskőben! Csipkebogyó Fesztivál Szarvaskőben 2009. október 24-én szombaton, az Állomáskerti Szabadidőparkban! A helyi hagyományok szerint elkészülő csipkelekvár főzés bemutatása mellett szórakoztató programokkal, fűtött sátorral, csipketeával, csipkelekváros fánkkal, laskával, palacsintával és nagy szeretettel várják az érdeklődőket. ... RÉSZLETEK
Gyümölcsös korongok Az aszalt gyümölcsök süteményben való felhasználási lehetősége szinte határtalan. Íme egy nagyon finom variáció...... RÉSZLETEK
Bajban a banán? Napokig lehetne mesélni a "múlt századi" banánszállítmányokról, az órákig tartó, fejenként 1kg-os porciók megvásárlásáról, amik olyan zöldek voltak, hogy a szekrény tetején még napokig érlelni kellett őket, amíg ehetővé váltak. Az emlék megmarad. De mi lesz a szállítmányokkal? ... RÉSZLETEK
Mi a jó a csokiban? Ez a mára már hétköznapivá vált finomság több volt egykoron: hatalmi eszköz! A csokoládé a modern korban sem veszítette el a jelentőségét: magas társadalmi rangot jelentett a fogyasztása, a polgári kultúra szerves részét alkotta. A csokoládét majszolva keveseknek jut eszébe, hogy vajon hogyan készül a csoki?... RÉSZLETEK
Top 5 tavaszváró recept Tavasszal beindulnak a zöldségek, fűszernövények, a szürke tél után ismét színesebben és ízesebben főzhetünk. Kaldeneker György médiaszakácsunk legizgalmasabb receptjei között válogattunk. ... RÉSZLETEK
Ünnepi menü újrahasznosítva Nem jött el a vendég, túl sokat főztél az ünnepekre, vagy nem volt éhes a család? Pár tipp és ötlet, hogy mit is készíthetsz a megmaradt ünnepi finomságokból, alapanyagokból. ... RÉSZLETEK
Ünnepi előétel: lazactatár avokádókrémmel: Kaldeneker kitálal - videórecept Különleges, nyers lazacból készülő tatárcsemege. Kaldeneker György kivégez egy lazacot és mesés ételt farag belőle! Nézd meg videón! ... RÉSZLETEK
Vaníliás kagyló metélt tésztával: Kaldeneker kitálal - videórecept Új-zélandi zöld kagylóból és indonéz vaníliababból készít egzotikus, gyors tésztaételt Kaldeneker György, az édenkert.hu kedvenc szakácsa. ... RÉSZLETEK
Mit kell tudni a császárpingvinről? Elég ránézni egy kis totyogós pingvinre ahhoz, hogy azonnal mosolyora húzódjon a szád. Az alábbi cikkben a császárpingvinről tudhatsz meg néhány információt. RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK