Miért csíp a pirospaprika? Minden nemzet fölöttébb büszke a kincseire. Ha azt halljuk hungarikum, máris soroljuk: téliszalámi, gulyás, fütyülős pálinka, és természetesen: Pirospaprika (Capsicum annuum) ... RÉSZLETEK
Együnk sok zöldséget és gyümölcsöt! A zöldségek és a gyümölcsök nagyon fontos szerepet töltenek be az egészségünk megőrzésében. Nagyon sok vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaznak, amelyek felveszik a harcot a szabad gyökökkel szemben. ... RÉSZLETEK
Konyhakiállítás 2011 Egy mondatban így lehet összefoglalni a Konyhakiállítást, amely 2011-ben is változatos és élményekben gazdag módon kalauzolja el látogatóit a konyha világába.... RÉSZLETEK
A cukorbetegek étrendje A diabétesz olyan rendellenesség, amelyet a magas vércukorszint okoz. Lássuk, milyen típusai léteznek a cukorbetegségnek, és milyen ételeket fogyasszunk, ha már ebben szenvedünk!... RÉSZLETEK
Hogyan legyünk vegetáriánusok? Vessük el a mítoszokat, és térjünk az egészséges étkezés útjára. Hogyan legyünk vegetáriánusok? – ez a leggyakoribb kérdés, amit hallunk. Erre adjuk meg az alábbiakban a nagyon egyszerű, de célravezető választ.... RÉSZLETEK
Cékla receptek - 2. rész A cékla egyike azoknak a zöldségeknek, amelyek gyorsan beépültek a hétköznapjainkba. Nézzük, hogy hogyan szeretjük elkészíteni! ... RÉSZLETEK
A konzerves ételek hatása a környezetre A nagy bevásárló központokban hatalmas sorokban állnak a konzerves ételek, a konzervált almától kezdve a konzervált cukkiniig. ... RÉSZLETEK
Mi az a lila burgonya, és mit kezdhetünk vele? Sokfajta burgonya létezik, de talán a legszembetűnőbb közülük a lila burgonya. Nézzük meg, hogy mire használhatjuk ezt a színes burgonyát! ... RÉSZLETEK
Hogyan grillezzünk avokádót? A grillezett avokádó hamar elkészül, és mindemellett rendkívül ízletes. Ha valami különlegességet szeretnénk az asztalra tenni, de nincs ötletünk, kipróbálhatjuk a grillezett avokádót. Biztosan hamar elnyeri mindenkinek az ízlését. ... RÉSZLETEK
Grillezzünk sárgabarackos csirkecombot! Mindegyik évszaknak megvan a maga szépsége és íze! Most az őszibarack segítségével próbáljuk ízletessé és különlegessé varázsolni a megszokott csirkecombokat. Lássuk, mi az elkészítésének a titka! ... RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK
A nyúltartás téli szabályai - így gondozd télen a kedvencedet Mit tehetünk azért, hogy kis kedvencünk télen is jól érezze magát? Hogyan lehet már most felkészülni? RÉSZLETEK